KHK ile Kamudan İhraç Edilen Polislere FETÖ Operasyonu

Adana 'dan son dakika haberi geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre KHK ile kamudan ihraç edilen polislere FETÖ operasyonu düzenlendiğine yer verildi.

KHK ile Kamudan İhraç Edilen Polislere FETÖ Operasyonu

KHK ile ihraç edilen polislere FETÖ operasyonu.

Adana 'dan gelen son dakika bilgisine göre, il merkezli 8 şehirde, terör örgütü FETÖ/PDY 'ye yönelik devam eden soruşturma kapsamında polislikten , OHAL kapsamında yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilmiş 59 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Gözaltı kararının verilmesinin ardından Adana Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı verdi ve 8 şehirde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. İl Emniyet Müdürlükleri örgütün deşifre edilmesine yönelik çalışma başlatıldı.

İTİRAFÇILARIN BEYANLARI VE DİĞER VERİLER SONUCU TESPİT EDİLDİ

Terör örgütünün yapılanması içerisinde zümre başkanı ve vekil olarak konumlandırılan, itirafçı mahrem imamların verdiği beyanları ve elde edilen dijital verilerden hareketle yürütülen çalışmalar sonucu 8 ilde operasyonlar düzenlendi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre KHK ile kamudaki polislik görevinden ihraç edilen 59 şüphelinin adresine düzenlenen baskınlarda çok sayıda kişi gözaltına alınmaya başladı.

Adana Adli Tıp Birimine getirilen ve sağlık kontrolünden geçirilen bazı şüpheliler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Diğer şüphelilerin yakalanması için operasyonların sürdüğü öğrenildi.

Kamubulteni.com  | Adana