İKM, Polis ve Askerlere FETÖ Operasyonu: 16 Gözaltı

Son dakika haberi: Adana merkezli 6 şehirde FETÖ operasyonu düzenlendi. Düzenlenen FETÖ operasyonunda hala görevde olan İKM, polis ve asker ile kamudan ihraç edilen bazı memurlar gözaltına alındı.

İKM, Polis ve Askerlere FETÖ Operasyonu: 16 Gözaltı

Son dakika haberi: Adana 'da FETÖ operasyonu düzenlendi. 

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından devam ettirilen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında, 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararının verilmesi sonrası  18 şüphelinin yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti ve Adana merkezli 6 şehirde belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenledi.

FETÖ üyesi olduğu şüpheisyle ve örgütün şifreli haberleşme programı olan ByLock uygulamasını kullandığı tespit edilen şüphelilere yönelik Adana merkezli 6 ilde operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda hala görevde oldukları öğrenilen polis, asker ve İKM 'lerin yanı sıra kamudan ihraç edilen bilgisayar mühendisi ve polis gibi çeşitli meslek gruplarından 16 kişi gözaltına alındı.

Adli Tıp Birimine götürülen ve  sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. 

Bu arada diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA