Çiçek Abbas Filmindeki O Sahne Gerçek Oldu

Çiçek Abbas adlı filmde İlyas Salman 'ın aracının lastikleri çalınmıştı. Filmdeki o sahne Adana 'da gerçek oldu.

Çiçek Abbas Filmindeki O Sahne Gerçek Oldu

Çiçek Abbas filmi Adana 'da gerçek oldu.

İlyas Salman ile Şener Şen 'in oynadığı kült filmler arasında yer alan ve hala büyük beğeni ile izlenen Çiçek Abbas adlı film , adana 'da gerçek oldu. Filmde 4 lastiği çalışan minibüs , tajta takozların üstüne konulmuştu. Aynı olayın benzeri Adana 'da meydana geldi. 

44 yaşındaki Uğur Köreken isimli kişi, bundan 1 hafta önce bir otomobil aldı. Köreken 'in aldığı bu otomobil, tuğlalarla kaldırıldı ve 4 lastiği çalındı. 

Adana 'nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Barış Mahallesi 'nde yaşanan olayda , bundan bir hafta önce 10 bin 500 liraya otomobil satın alan otobüs şoförü Uğur Köreken, iddiaya göre, akşam evin yakınına arabasını  park etti. Sabah aracının başına gelen Köreken,  jantlarla birlikte 4 lastiğin çalındığını fark etti ve şok yaşadı.

İhbar üzerinde kısa süre içinde olay yerine gelen polis ekipleri, otomobilin tuğlalarla kaldırıldığını ve lastiklerin çalındığını saptadı. Araç üzerinde parmak izi çalışması yapan ekipler, çevrede bulunan  güvenlik kameralarının kayıtlarını da inceleme altına aldı. Polis, hırsız ya da hırsızların belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı. 

FİLMDİ GERÇEK OLDU

Uğur Köreken, 'Çiçek Abbas' filmindeki sahnenin gerçek olduğunu söyledi ve şu açıklamayı yaptı:

"Hırsızları Allah'a havale ediyorum. İzlediğimiz film, başımıza geldi. Şu anda otomobilime yeni lastik ve jant alacak param yok. Bir süre aracım bu şekilde duracak."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA