Adana'daki Patlama Anı Videosu Ortaya Çıktı

Adana 'da meydana gelen patlama sonrası bir son dakika haberi geldi. Patlama anına dair görüntüler ortaya çıktı. İşte hain saldırı anı.

Adana'daki Patlama Anı Videosu Ortaya Çıktı

Son dakika haberi: Adana 'daki patlama anı ortaya çıktı.

Adana 'da bugün hain saldırı meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre patlamada 5 kişi yaralandı. 1 'i polis olan yaralıların durumunun hafif olduğu ve hastanelerde tedavi altına alındığı bildirildi. 

YÜREĞİR 'DE MEYDANA GELDİ

Feci olay , Adana 'nın  merkez Yüreğir İlçesi Kozan Yolu 'nda meydana geldi. Çevik kuvvet polislerinin  geçiş sırasında meydana gelen patlama sonrası bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül patlama ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Yüreğir ilçemizde bir patlama meydana geldi. Şu an itibariyle iki savcımız görevlendirildi. İlk değerlendirmelere göre terör saldırısı üzerinde duruyoruz. Gerek polis memurlarımızdan, gerekse sivil vatandaşlarımızdan şehit yok. Yaralı vatandaşlarımız var. Hastanede tedavi gören vatandaşlarımız var ama şu an itibariyle hayati tehlikesi olan kimse yok. Cam kırıkları, sesten etkilenen hastanelere müracaat eden birkaç vatandaşımız var ama sayılar netleştikten sonra yazılı olarak bilgilendiririz."

ZEYDAN KARALAR 'DAN AÇIKLAMA

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar hain saldırı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Biz de üç beş dakika önce aldık haberi, şimdi olay yerine gidiyoruz. Bir bombalı saldırı olduğunu söylediler. Yaralı olduğunu söylediler. Bundan bir süre önce basından Adana'ya saldırıyla ilgili sızma olduğunu yazmışlardı. Biz şimdi olay mahalline gidiyoruz.  Muhtemelen bomba önceden de yerleştirilmiş de olabilir. Saldırı olduğu kesin, otobüs olduğu kesin. Yaralılar var. İnşallah şehit haberi gelmez."

İŞTE PATLAMA ANI