Adana'da Sandıkların Yüzde 54'ü Açıldı - Adana'da Kim Kazanıyor

Adana'da kıran kırana başlayan Büyükşehir Belediye başkanlığı yarışında Zeydan Karalar, her geçen dakika farkı açıyor. Oyların yüzde 54'ü sayılmış durumda. An itibariyle CHP'nin adayı Zeydan Karalar önde. Hüseyin Sözlü'nün oy oranı yüzde 43 seviyelerinde.

Adana'da Sandıkların Yüzde 54'ü Açıldı - Adana'da Kim Kazanıyor

Adana'da Sandıkların Yüzde 54'ü Açıldı Zeydan Karalar farkı açıyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı ve Millet İttifakının yarışında fark açılıyor. Millet İttifakının adayı Zeydan Karalar, kesin olmayan sonuçlara göre sandıkların yüzde 54'ünün açılmasıyla oy farkını yüzde 52'ye çıkarmış durumda.

Cumhur İttifakının Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı Hüseyin Sözlü yüzde 43 oyda kaldı. 

1 milyon 500 bin Adanalı bugün sabah saatlerinden itibaren vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandık başına gitti. An itibariyle sandıkların yüzde 50'sinden fazlası açılmış durumda. Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün oy oranı yüzde 43 seviyelerinde, CHP'nin adayı Zeydan Karalar ise oy oranını yüzde 52'ye çıkardı. İl Genel Meclisi'nde de CHP'nin yüzde 41 ile ilk sırada yer aldığı, 2. sırada AK Parti'nin yüzde 21, 3. sırada MHP'nin yüzde 21, İYİ Parti'nin ise yüzde 5 oy aldığı görülüyor.