Adana'da Nefes Kesen Operasyon: Uçan Polisten Kaçamadılar

Adana polisinden nefes kesen operasyon. Polis , uyuşturucu satıcılarına geçit vermedi. İşte nefes kesen operasyon anları.

Adana'da Nefes Kesen Operasyon: Uçan Polisten Kaçamadılar

Adana polisinden nefes kesen operasyon.

Alınan son dakika bilgilerine göre , merkez Sarıçam ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi 'nde meydana gelen olayda, Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları inceleme sonucu bir otomobille uyuşturucu hap olduğu bilgisine ulaştı. Bu bilgi üzerine harekete geçen polis ekipleri, tespit edilen otomobili takibe aldı.

İHA tarafından yayımlanan videoda polis ekipleri, şüphelilerin aracını önünü kesiyor ve onların aşağı inip teslim olmasını istiyor. Ancak şüpheliler , araça kaçmaya çalışıyor.

SANRUFA TUTUNDU

İki polis , araçtan  inip şüphelilerin teslim olmasını istedi ama şüpheliler araçla kaçmaya çalıştı. İki polisten biri , şüphelilerin kaçmaması için arabanın üzerine atladı ve sanrufa tuttunarak 15-20 metre boyunca gitti. 

DİĞER POLİS LASTİKLERE ATEŞ AÇTI

Bir polis aracın üstünde iken diğer polis silahını çekti ve aracın lastiklerini hedef larak ateş açtı. Lastikleri patlayan araç durdu ve şüpheliler, araçtan çıkarak farklı bölgelere doğru kaçarak uzaklaştı. 

Bu anlar çevredeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Zanlılardan İdris Y.  isimli kişi kaçarken elinde içinde 920 uyuşturucu hap bulunan torbayı attı. Polis yaşanan kovalamanın ardından hem zanlı İdris Y. hem de onu almak için bölgeye gelen kardeşi Sinan Y. ve arkadaşı Şiar K .'yi yakaladı ve gözaltına aldı.

Sağlık kontrolündne geçirildikten sonra emniyete götürülerek ifadeleri alınan zanlılar i uyuşturucu satmadıklarını, hasımları olduğu için korkup kaçtıklarını söyledikleri ileri sürüldü. Zanlılar ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. İdris Y. tutuklanırken, diğer zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu arada başka bir uyuşturucu operasyonunda yakalanan bir zanlı da adliyeye sevk edildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ADANA