Adana'da Korkunç Olay: Boşanma Aşamasında Olduğu Eşinin Ailesine Kurşun Yağdırdı

Son dakika haberi: Adana 'da feci bir olay meydana geldi. Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre damat , boşanma aşamasında olduğu eşine ve ailesine kurşun yağdırdı.

Adana'da Korkunç Olay: Boşanma Aşamasında Olduğu Eşinin Ailesine Kurşun Yağdırdı

Adana 'da feci olay: Bir kişi, ayrı yaşadığı eşinin evine geldi ve dehşet saçti.

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine  göre Adana 'nın merkez Seyhan ilçesinde bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşini, baldızını ve kayınbiraderini öldürüp, kayınvalidesini de yaraladı.

Mehmet Ö. isimli kişi, boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı eşi Ayla Ö'nün kaldığı Sümer Mahallesi 'nde bulunan babaevine giderek eşi ve eşinin ailesiyle tartıştı.

Sözlü olarak başlayan tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Mehmet Ö, yanında getirdiği tabancayla eşi Ayla Ö. ile kaynı Bahri İrketi, baldızı Reyhan İrketi ve kayınvalidesi Hacer İrketi 'ye  kurşun yağdırdı.  Çevrede bulunan vatandaşların durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine kısa süre içinde ekipler bölgeye geldi. Yaralanan 4 kişi , olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından kentteki farklı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan Ayla Ö. ve Reyhan İrketi isimli kişiler , sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayı haber alarak eve gelen ailenin yakınları ise durum karşısında sinir krizi geçirdi.

Polis ekipleri, olay yerinden bir hafif ticari araçla kaçan zanlı Mehmet Ö 'yü yakalamak için çalışma başlattı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , feci  saldırıda yaralananlardan biri daha kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

KAYINBİRADERİ DE KURTARILAMADI

Özel bir hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan kayınbiraderi Bahri İrketi de yaşamını yitirdi.

Bahri İrketi'nin yanı sıra saldırıda daha önce hayatını kaybeden Ayla Ö. ve Reyhan İrketi'nin cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA