80 Yaşındaki Kadına Tecavüz Girişimi: Serbest Kaldı

Adana 'da meydana gelen olayda 54 yaşındaki bir kişi, 80 yaşındaki kadına cinsle istismarda bulundu. Şüpheli serbest kaldı.

80 Yaşındaki Kadına Tecavüz Girişimi: Serbest Kaldı

Adana 'da feci olay yaşandı.

Merkez Yüreğir ilçesi Belören Mahallesi 'nde geçtiğimiz 9 Eylül gecesi meydana gelen feci olayda , iddiaya göre, kocası bundan 10 yıl önce ölen 6 çocuk, 11 torun ve 14 torunlarının çocuğuna sahip 80 yaşındaki Fatma Altunöz 'e evinde iğrenç saldırı düzenlendi.

Yatsı namazını kıldıktan sonra yatan Fatma Altunöz, kısa bir süre sonra yüzünde bir el hissettiğini söyledi. Uyanan yaşlı kadın , karşısında bir adam gördüğünü söyledi.

Tanımadığı kişiyi karşısında gören ve çığlıklar atmaya başlayan kadın "yetişin komşular" diye bağırdı. Kadının çığlık atmaması için ağzını eliyle bastıran saldırgan , dahasonra kaadına yumruk attı. Yaşlı kadın , ağzını kapatmaya çalıştığı sırada saldırganın elini ısırdı.  Bunun üzerinde sinirlenen saldırgan yaşlı kadını hem taciz etmeye hem de onu dövmeye devam etti. 

Sağ elini oynatamayan kadın , buna rağmen saldırgana direnmeye devam etti. Bu esnada sokakta sesler gelmeye başladı. Saldırgan ise korkup evden kaçtı. 

Çığlıklar sonrası eve gelen mahalleli  kadını feci şekilde kanlar içinde buldu. Olay yerine sağlık ekipleri geldi ve yaşlı kadını hastaneye kaldırdı. 

EVLİ 54 YAŞINDAKİ KİŞİ YAKALANDI

Olayla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturma kapsamında  54 yaşında olan İ.M. adlı evli iki çocuk babası  kişiyi gözaltına aldı. Bu arada, jandarma evde yaptığı çalışmada bir sigara izmaritini delil olarak alıp evde parmak izi çalışması da başlattı. 

Kıyafetlerden ve etraftan parmak izi ile DNA örnekleri alındı. 

TEŞHİS ETTİ

Hastaneden taburcu olan kadın , emniyete geldi ve zanlıyı teşhis etti.  Ancak zanlı, ifadesinde suçlamaları kabul etmedi.

İfadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen saldırgan , savcılık ifadesinin ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme ise bu kişiyi adli kontrol şartı ile serbest bıraktı. 

Yaşlı kadın, bu kişinin serbest bırakılmasına anlam veremediği,ni söyleyerek "Ben yatıyordum uyandım baktım karşımda biri oturuyor. Öpmeye çalıştı ben de itekledim. Ben bağırmaya çalıştım bana yine ’sus’ dedi ve bir tokat attı bana. Ben korkmuyorum dedim ve salavat getirmeye başladım. Salavat getirdikçe vurdu daha sonra ellerini ağzıma soktu ben de ısırdım parmaklarını. İmdat yetişin diye bağırınca kaçtı. Daha sonra komşularımız kazma, kürek ve silahlarını alıp bana yardıma geldiler. Bu dünya da herkes gibi ben de namusum için yaşıyorum. Ben o yaşın kadını mıyım. Gidecekse barlara ve pavyonlara gitsin. Benim evin kapısı bozuk, içeriden kilitleyemedim. Olaydan sonraki gün yakalandı teşhis ettim kendisini. Ben evime gitmek istiyorum ama korktuğum için gidemiyorum şu an kızımda kalıyorum. Bana ’çığlık atarsan seni yakarım’ dedi o yüzden çok korkuyorum" dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA