CTE ve Adliyeler Mülakat Sonuçlarını Neden Açıklamıyor?

Adalet Bakanlığı ile CTE en az lise mezunu 15 bine yakın kamu personeli alımı için sözlü mülakat sonuçları açıklamaya başladı. Peki diğer adliyeler neden hala sonuç açıklamadı?

CTE ve Adliyeler Mülakat Sonuçlarını Neden Açıklamıyor?

CTE ve Adalet Bakanlığı sözlü mülakat sonuçları açıklanmaya devam ediyor.

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 15 bin personel alımı için Mayıs ayında ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda infaz koruma memuru, zabıt katibi, icra katibi gibi kadrolara personel alımı yapılacağına yer verildi. Söz konusu duyuru sonrası başvurular Haziran ayı ortalarına kadar alındı ve sözlü mülakat aşamaları Eylül ayında yapıldı. Eylül ayında yapılan sözlü mülakatların ardından sonuçlar açıklanmaya başladı.

Bazı adliyeler sözlü mülakat sonuçlarını açıkladı ama sonuçlar hala açıklamadı. Adaylar ise sonuçların ne zaman açıklanacağını, diğer adliyelerin neden sonuçları açıklamadığını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu konuyu haberimizde ele aldık.

SONUÇLAR NEDEN GEÇ AÇIKLANIYOR?

Adliyeler, alım yaptıkları kadrolar için güvenlik soruşturmalarını hala yapıyor. Soruşturmaları tamamlayan adliyeler nihai listeleri yayımlıyor. Ama soruşturmaları hala tamamlamayan adliyeler listeleri bekletiyor.

Listeler, soruşturması olumsuz çıkan adayların elenmesi için bekletiliyor. Nihai sonuçlar açıklandıktan sonra adaylar Aralık ayında iş başı yapacak.

Sonuçları açıklanan adliyeler aşağıdaki ilişkili haber kısmında.

Diğer sonuçlar açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |Ankara