CTE 2018'de Yeni Memur Alımı Yapacak mı? İşte Beklenen İlan Tarihi

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine yeni memur alımı için herhangi bir hazırlık var mı? 2018 yılında CTE 'ye başka memur alımı yapılacak mı?

CTE 2018'de Yeni Memur Alımı Yapacak mı? İşte Beklenen İlan Tarihi

Lise KPSS'ye giren adaylar, sınavın sona ermesinin ardından merakla CTE kamu personeli alımını beklemeye başladı.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde kamu personeli olmak isteyen adaylar, yeni kamu personeli alımı için ilanın ne zaman yayımlanacağını merakla araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak CTE 'nin yeni memur alımı için araştırmalar yaptık.

15 BİN ALIMDA MÜLAKAT SONUÇLARININ AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Adalet Bakanlığı ile CTE, geçtiğimiz Mayıs ayında yayımladıkları ve başvurusunu aldıkları alımın sözlü mülakatlarını geçtiğimiz ay yaptı. Eylül ayında Adalet Komsiyonları tarafından yapılan ve sona eren sözlü mülakatların ardından sonuçların açıklanması beklenmeye başladı. Sonuç açıklama tarihi henüz belli değil. Sonuçlar açıklandığı anda Kamubulteni.com olarak sizlere ileteceğiz. Bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com 'u telefonunuza indirin.

YENİ ALIM İÇİN ÇALIŞMA VAR MI?

CTE'nin yeni memur alımı için ne zaman ilana çıkacağı sorusu bize en sık gelen sorular arasında. Biz de adaylar için araştırdık. Kamubulteni.com olarak CTE 'de bulunan kaynaklarımızdan aldığımız bilgilere göre CTE Personel Daire Başkanlığı 'nın şimdilerde personel alımı için herhangi bir çalışması yok. Yeni personel alımına hazırlık için, mevcut alım sürecinin sona ermesi ve sonuçların açıklanarak kazananların işbaşı yapması bekleniyor. 

2018'DE ALIM OLACAK MI?

CTE 'nin 2018 yılı için başka bir alım yapmaması bekleniyor. 15 bin alımda adaylar iş başı yaptıktan sonra, yeni alım için çalışmaların yapılması ve yine önümüzdeki yıl Nisan-Mayıs gibi ilanın yayımlanması bekleniyor.

Ancak yeni cezaevlerinin açılması ve ciddi şekilde personel eksiğinin bulunması nedeniyle personel alımının daha erken yapılması da söz konusu. Bekleyip göreceğiz. 

CTE personel alımı ilanı yayımlanma sürecinden haberdar olmak , ilan yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER