Adalet Bakanlığı'na 1099 Sözleşmeli İcra Katibi Alımı Yapılacak! İcra Katibi Alımı Başvuru Şartları ve Tarihleri

Adalet Bakanlığı İcra Dairesi Başkanlığı'na 1099 sözleşmeli icra katibi alımı için 1 Temmuz 2019 tarihi itibariyle başlayan başvuru işlemleri 16 Temmuz'a kadar sürecek. İcra katibi alımı başvurusu yapacak adayların en az lise mezunu olması gerektiği ve diğer genel -özel şartlara uyması gerektiği bildirildi.

Adalet Bakanlığı'na 1099 Sözleşmeli İcra Katibi Alımı Yapılacak! İcra Katibi Alımı Başvuru Şartları ve Tarihleri

1099 Sözleşmeli İcra Katibi Alımı Başvuru Şartları ve Tarihleri

Adalet Bakanlığı İcra Dairesi Başkanlığı'na 1099 sözleşmeli icra katibi alımı yapılacak. Bakanlığın resmi internet sayfasından yapılan bilgilendirmede, İcra katipliği alımı için başvuru yapacak adayların 2018 KPSS'ye girmiş olması gerektiği, ilgili sınavdan en az 70 puan almış olması gerektiğine dikkat çekilirken, başvuru yapacak adayların en az lise ve dengi okullardan mezuniyet şartını da yerine getirmesi gerekiyor.

İlkokul, lise, önlisans , lisans düzeyinden yeni iş haberlerini takip etmek, kadın-erkek adaylarla iletişime geçerek bilgi alışverişinde bulunmak için tıkla ve katıl.

Başvuru genel şartları

BAŞVURU TARİHLERİ VE DİĞER DETAYLAR

Başvurular 1 Temmuz 2019 tarihinde başlamıştı. Adaylar başvurularını 16 Temmuz 2019 tarihine kadar yapabilecekler. İcra katipliği sınavı başvuru formu, diploma, KPSS sonuç belgesi gibi belgeler adaylardan başvuru sırasında talep edilecek. İcra katipliği alımı için başvuru yapacak adayların sınav başvurusu için gerekli belgeleri pgm.adalet.gov.tr 'den dikkatle incelemesi gerekiyor. Yine sınav sonrası  ve öncesi gelişmeler ilgili internet sayfasından öğrenilebiliyor.